MUP SŽ

U masovnoj tučnjavi mladić polomljene vilice završio u bolnici

tucnjava
10.07.2016.
u 11:48

Sinoć oko 18.55 sati na Trgu žrtava Srebrenice, općina Novo Sarajevo prvo je izbila svađa, a potom i tučnjava u kojoj je sudjelovalo više osoba.

Sarajlija O. Đ. i O. V. iz Srebrenika, putukli su se sa O.S. i O.J. obojica iz Sarajeva. U tučnjavi je najdeblji kraj izvukao O.Đ. koji je zadobio ozljede glave i prevezen je na KUM UKCS, piše Patria.

Liječnici su ustanovili teške ozljede, fraktura vilice te je O.Đ. zadržan na daljnjem liječenju. Tijekom tučnjave, njih četvorica su oštetila i VW Polo, vlasništvo E.H. iz Sarajeva, a koje koristi O.V.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krvična djela sudjelovanje u tučnjavi, oštećenje tuđe stvari i nanošenje teških tjelesnih ozljeda policajci Druge PU su oko 20.10 sati uhitili O.V. rođen 1988. godine iz Srebrenika, O.J. rođen 1993. godine iz Sarajeva i O.S. rođen 1987. godine iz Sarajeva.

Uhićeni su predani u prostorije Odsjeka za zadržavanje uhićenih osoba MUP-a SŽ. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevo, priopćeno je iz MUP-a SŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?