Mostar

U jednoj noći ukradena dva vozila marke "Golf"

Golf
08.03.2016.
u 10:33

U  protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije(HNŽ)  registrirano je 11 prijava, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ-a.  

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj, a iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je šest prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

PU Mostar, M.P. iz Mostara prijavila je kako joj je tijekom noći od strane nepoznatih počinitelja otuđeno vozilo marke Golf II, crvene boje. Vozilo je bilo parkirano u Ul. Franjevačka.

PU Mostar,  V.Š. iz Mostara prijavila je kako joj je tijekom noći od strane nepoznatih  počinitelja otuđeno vozilo marke Golf V, sive boje. Vozilo je bilo parkirano u Ul. Stjepana Radića. Poduzete potrebne mjere.

Policijska patrola Policijske postaje Konjic, zbog sumnje kako je počinio KD “teška krađa” uhitila je M.B. iz Grušća, općina Konjic.

Zbog osnova sumnje kako je počinio kazneno djelo u ranijem razdoblju na području općine Konjic, u Policijsku postaju Konjic je iz policije u Hadžićima doveden je E.B., koji je istoga dana uhićen u tom mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?