Tragedija

U Italiji smrtno stradao 31-godišnji Tuzlak, otac 2 djece

26.03.2016.
u 15:00

U talijanskom mjestu Mestre, nedaleko od Venecije, preksinoć je u prometnoj nesreći poginuo 31-godišnji Nedim Imširović iz BiH. Kako pišu talijanski mediji, nesreća se dogodila oko 22.50 sati, a Imširović je vozeći motocikl naletio na automobil koji se uključivao na glavnu cestu. List “La Nuova” piše kako je Imširović od siline udara odbačen na obližnji objekt nakon čega je preminuo.

Rođeni Bosanac, podrijetlom iz Tuzle, živio je u mjestu Mogliano Veneto, a imao je dvoje djece.

- Vozeći motocikl Kawasaki nesretni čovjek se silovito sudario s minibusom peugeot 3008, koji je vozio 31-godišnjak iz Trevisa pa je odbačen na kontejner pored ceste. Unatoč svim naporima putnika i pristiglih interventnih službi, jednostavno mu nije bilo spasa. Zadobio je višestruke lomove, što se ubrzo i pokazalo smrtonosnim. Sudar se dogodio uz Terraglio, raskrižje s Via Nigra, a svemu je doprinijela prevelika brzina i nepažnja. Još se utvrđuju uzroci, navodili su svjedoci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?