OSMI DAN POTRAGE

U Hercegovini nastavljena potraga za Gačićem, pretresaju se svi vlakovi

ilustracija
11.02.2019.
u 10:22

Pregledavaju se svi vlakovi koji prometuju između Sarajeva i Mostara, u oba smjera, te se i na druge načine nastoji locirati ubojica

Edin Gačić i dalje je neuhvatljiv za policijske strukture naše zemlje. Bez obzira na zločin u Suhodolu za njim se intezivno traga i u HNŽ-u, a posebno se pretresaju svi vlakovi koji prometuju između Sarajeva i Mostara, u oba smjera.

Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ, kaže kako on ne može procjenjivati nalazi li se Gačić na području ove županije ili neke druge, piše Klix.ba.

"Mi nastavljamo potragu prema našem operativnom planu, surađujemo sa svim drugim županijskim MUP-ovima i policijskim agencijama", kazao je Marić. 

Dodaje kako se pregledavaju svi vlakovi koji prometuju između Sarajeva i Mostara, u oba smjera, te da se i na druge načine nastoji locirati ubojica kojem se na teret stavljaju dva hladnokrvna ubojistva u prošlom tjednu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije