MUP SBŽ

U Bugojnu u požaru stradala dvojica mladića i ubijena starica

traka
27.09.2018.
u 15:17

Prilikom gašenja požara u obiteljskoj kući u ulici Kovačuša jutros u 8.20 sati  pronađena su dva beživotna muška tijela, mlađe starosne dobi. U drugom dijelu grada, u ulici Jaklić, dva sata kasnije pronađeno je tijelo starije ženske osobe, za koju se sumnja da je ubijena - potvrdio je danas glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije Hasan Hodžić.

Kazao je da je brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ, kao i Policijske uprave i Policijske stanice Bugojno, zbog dovođenja u vezu sa spomenutim kaznenim djelom privedena jedna osoba.

- Nad njom se provodi kriminalistička obrada, a poduzete su i druge mjere i radnje radi utvrđivanja oklonosti koje su dovele do ovih događaja  - istaknuo je.

U MUP-u nisu potvrdili, ali se neslužbeno doznaje da su u požaru stradali mladići Denis S. (23) i Muhamed M. (24) iz Bugojna, te da stanje zatečeno u kući Ankice K., ukazuje na to da je njena smrt nastupila nasilnim putem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije