oobračun četvorice mladića

Tučnjavu dogovorili na Facebooku, maloljetnik izboden nožem

10.08.2017.
u 10:00

Policija iz Doboja uhitila je Mehmeda H. iz tog grada, nakon što je preklopnim nožem, tzv. čakijom, nanio teške tjelesne ozljede sedamnaestogodišnjaku iz Doboj Istoka.

Pola sata iza ponoći

U tučnjavi su, prema informacijama iz Policijske uprave Doboj, sudjelovale dvije skupine mladića. S jedne strane dvojica maloljetnika iz Federacije BiH, 17-godišnjaci iz Doboj Istoka, a s druge strane punoljetni Mehmed H. (21) i Armina H. (20) iz naselja Grapska iz Doboja u Republici Srpskoj.

Iz dobojske policije su naveli da je nakon prepiske i dogovorenog susreta preko Facebooka, na lokalnoj cesti u naselju Grapska, 25 minuta iza ponoći sa 7. na 8. kolovoza, došlo do tučnjave između Mehmeda H. i Armina H. a jedne, i dvojice sedamnaestogodišnjaka s druge strane. Tom prilikom jedan maloljetnik je sprejem suzavcem poprskao Mehmeda i Armina po očima, nakon čega mu je Mehmed preklopnim nožem zadao ubodnu ranu u donji dio leđa.

Preveze u tuzlansku bolnicu

“Ozlijeđenom maloljetniku ukazana je liječnička pomoć u dobojskoj bolnici, nakon čega je na zahtjev člana šire obitelji sedamnaestogodišnjak prevezen u tuzlansku bolnicu. Liječnička pomoć ukazana je i Mehmedu H. i Arminu H. kod kojih su utvrđene lakše tjelesne ozljede. Od Mehmeda H. službenici policije oduzeli su preklopni nož za koji se sumnja da je korišten prilikom nanošenja ozljeda”, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon kriminalističke obrade, Mehmed H. je pušten na slobodu, a protiv njega će Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj biti podneseno izvješće o kaznenom djelu teške tjelesne ozljede, a protiv ostalih sudionika u tučnjavi bit će poduzete zakonom predviđene mjere. Prema informacijama do kojih je došao EuroBlic, razlog tučnjave, po svemu sudeći, su djevojke, a susretu i tunjavi prethodila je prepiska preko Interneta osumnjičenog Mehmeda s ozlijeđenim maloljetnikom i dogovor da se nađu i “rasprave”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije