Granična policija BiH

Tri državljanina BiH uhićena po tjeralicama

uhicenje
14.02.2017.
u 16:42

Službenici Jedinice granične policije Hum 14. veljače uhitili su Z.M. (1990.), državljanina Crne Gore, za kojim Općinski sud u Žepču raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela "izazivanje opće opasnosti".

Osoba je kontrolirana na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Hum. Z.M. predan je Sudskoj policiji Bosansko-podrinjskoe županije Goražde, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Također, službenici Jedinice granične policije na sarajevskoj zračnoj luci 13. veljače na letu iz Beča uhitili su R.Ć. (1983.). Uhićen jer je utvrđeno da je Općinski sud u Velikoj Kladuši raspisao potragu za njim zbog kaznenog djela "neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" i "teška krađa".

Državljanin BiH predan je službenicima Sudske policije sudova u Sarajevskoj županiji.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Šamac pri ulasku u BiH uhićen je E.H. (1986.) jer je Općinski sud u Kalesiji raspisao potragu za njim zbog kaznenog djela „posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“. Službenici Jedinice granične policije Orašje državljanina bh. predali su službenicima Sudske policije Odžak.

Istoga dana pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača, službenici JGP Bijeljina uhitili su D.H. (1976.) bh. državljanina, jer je Osnovni sud u Bijeljini raspisao potragu za njim kaznenog djela "tjelesna povreda". D.H. predan je službenicima Sudske policije Bijeljina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije