susjedi i prijatelji u šoku

Tragedija u BiH: Preminuo nakon što je saznao da mu je ubijen sin

hitna
30.01.2023.
u 19:50

Nakon što je saznao za ubojstvo sina njemu je pozlilo i prevezen je u Dom zdravlja. Nažalost ubrzo je preminuo. Vjerojatno nije mogao podnijeti bol za izgubljenim sinom – kažu šokirani poznanici obitelji

Vejsil Kaltak, otac Senada Kaltaka (66) koji je ubijen u prijedorskom naselju Hambarine, preminuo je nakon što je saznao za ubojstvo sina.

Ova nevjerojatna sudbina obitelji Kaltak potresla je sve njihove susjede i poznanike koji u nevjerici kažu da Vejsil vjerojatno nije mogao izdržati bol za ubijenim sinom.

– Oni su živjeli u istoj kući, sin u prizemlju, a otac na katu. Otac je bio star, bolestan, nepokretan i gotovo da nije mogao živjeti bez tuđe pomoći i njege. Nakon što je saznao za ubojstvo sina njemu je pozlilo i prevezen je u Dom zdravlja. Nažalost ubrzo je preminuo. Vjerojatno nije mogao podnijeti bol za izgubljenim sinom. Tužno, da tužnije ne može biti – kažu šokirani poznanici obitelji.

Navode kako su Vejsil i Senad živjeli sami u kući. O nezapamćenoj tragediji obaviješten je Senadov brat, koji živi u inozemstvu, i koji se odmah zaputio u Prijedor.

Pokop Senadu i Vejsilu bit će sutra u Hambarinama.

Podsjetimo, Senad Kaltak ubijen je u subotu u svojoj kući, a zbog sumnje da je počinio zločin uhićen je Adin Hodžić (23) iz Prijedora. Senadovo tijelo pronađeno je na njivi, stotinjak metara od kuće i sumnja se da ga je ubojica  tu odvukao pokušavajući prikriti zločin, piše Una.

Tijekom istrage pronađena je krvava odjeća, kao i krvavi tragovi vučenja. Izuzeti su i drugi dokazi, kao i više noževa koji će biti poslati na vještačenje.

Osumnjičeni Hodžić je uhićen. Na teret mu se stavlja da je počinio teško ubojstvo, a nakon ispitivanja tužiteljstvo će donijeti odluku o eventualnom prijedlogu za pritvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije