štićenici evakuirani

Tragedija kod Omiša: Izbio požar u staračkom domu, dvije osobe poginule

Ivo Cagalj/PIXSELL
27.09.2020.
u 21:55

- Štićenici nisu vraćeni u prostorije jer traje policijski očevid, očekuje se dolazak kriminalističke policije, rekli su vatrogasci na terenu

Dvije su osobe smrtno stradale u požaru koji je izbio u domu za starije u Dugom Ratu kod Omiša, potvrdila je splitska policija.

Požar je izbio u nedjelju navečer u 19:20 sati, lokaliziran je poslije 20 sati, a kako se neslužbeno doznaje, na terenu je hitna pomoć jer ima ozlijeđenih, no još se pouzdano ne zna koliko ih je.

- Odmah nakon prve dojave o požaru u Domu za starije osobe u Dugom Ratu na teren smo poslali vatrogasce iz DVD- a Omiš i Dugi Rat. Ljudi su nam na terenu i još ne znamo pojedinosti, rekao je dežurni u DVD-u Dugi Rat.

- Dolaskom vatrogasaca i policije evakuirali smo štićenike s gornjih katova doma da bismo spriječili ugrozu. Tu smo dočekali ekipu hitne pomoći koja je potom odvozila štićenike. Štićenici nisu vraćeni u prostorije jer traje policijski očevid, očekuje se dolazak kriminalističke policije, rekli su vatrogasci na terenu za Dalmaciju Danas.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije