tragična nesreća

Supružnici pretjecali kolonu i smrtno stradali

01.09.2015.
u 06:30

Poginuli su Mile (40) i njegova četiri godine mlađa supruga Gordana Ristić iz Aleksandrovca u teškoj prometnoj nesreći

Mile (40) i njegova četiri godine mlađa supruga Gordana Ristić iz Aleksandrovca poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 18 sati dogodila u blizini njihove kuće na putnom pravcu Banja Luka - Gradiška u Ulici Gradiška cesta. Njih dvoje bili su u automobilu golf 2, a u nesreći je sudjelovalo i Mladen Aleksić (35) iz Laktaša svojim automobilom BMW, a koji je teško ozlijeđen.

Kretali se u koloni

Kako neslužbeno doznajemo, nesretni supružnici su se u svom automobilu kretali u koloni automobila koja je išla prema Banjoj Luci, kada su kobno odlučili skrenuti ulijevo.

Međutim, nisu primijetili da je Aleksić koji je vozio iza njih krenuo pretjecati kolonu pa su se u trenutku našli pred njegovim autom, koje je potom udarilo u njih. Mještanin u čijem je dvorištu završio golf, kaže kako je prizor bio

- Prvo sam mislio da mi u vrt uletio kamion ali sam onda shvatio da je u stvari to automobil koji je letio u visinu preko metra. Prišli smo odmah unesrećenima ali bili su mrtvi na mjestu događaja, kazao je novinarima još u nevjerici vlasnik kuće.

Maloljetna djeca

S druge strane, kako je kazao, vozači koji su stali i vidjeli što se događa prišli su Aleksiću i pružili mu pomoć do dolaska Hitne pomoći. Drugi mještanin, koji je tvrdio kako je sve vidio, kaže kako se vozač BMW-a kretao velikom brzinom.

- Išao je najmanje 150 na sat. Nije jedini, mnogi na ovom pravcu voze ko ludi, kazao je on. Inače, prijatelji su u velikom šoku zbog svega što se dogodilo, prvenstveno zbog činjenice da su supružnici Ristić bili roditelji dvanaetogodišnje djevojčice i sedmogodišnjeg dječaka o kojima će brigu sada preuzeti

- Nedavno su se iz okoline Prijedora preselili u Aleksandrovac s djecom. Kobnog dana su krenuli u trgovinu bijele tehnike kako bi kupili neke uređaje. Poginuli su upravo na skretanju za tu radnju", kazao je jedan od prijatelja.

Iz Okružnog tužiteljstva u Banjoj Luci su rekli da je uviđaj izvršen, a kako je dežurni tužitelj naložio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti i uzrok prometne nezgode.

Naložena je i obdukcija smrtno nastradalih supružnika koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije