ubojstvo Amila Geca

Sud prihvatio sporazum, Tomislav Spahović osuđen na 7,5 godina zatvora

Tomislav Spahović
10.10.2016.
u 15:54

Na današnjem ročištu, Spahović je kazao kako je svjesno i bez prisile potpisao sporazum, te da pristaje na sve što stoji u njemu

Županijski sud Sarajevu prihvatio je sporazum koji je Tužiteljstvo SŽ sklopilo s Tomislavom Spahovićem, optuženom za ubojstvo Amila Geca 22. travnja ove godine. Spahović je osuđen na 7,5 godina zatvora, a u kaznu će mu biti uračunato vrijeme koje je proveo u pritvoru.

Sporazumom, Spahović je priznao da je 22. travnja 2016. godine u ulici Nusreta Prohića, u sarajevskom naselju Buća Potok, počinio krivično djelo ubojstva ispalivši pet hitaca u pravcu vozila u kojem se nalazio Gec koji je usljed zadobivenih ozljeda preminuo 23. travnja, piše Klix.ba. 

Na današnjem ročištu, Spahović je kazao kako je svjesno i bez prisile potpisao sporazum, te da pristaje na sve što stoji u njemu. Sporazumom se predviđa plaćanje sudskih troškova i eventualne odštete obitelji ubijenog.

Tužiteljstvo SŽ je iznijelo dokaze koji potvrđuju da je Spahović izvršio ubojstvo, a da je Arlis Nišić, koji je od danas na drugoj optužnici, nanio teške tjelesne ozljede H.Š. koji je bi u vozilu s Gecom.

Spahović je prvobitno pobjegao, a predao se 28. travnja kad je negirao krivnju. Od tada se nalazi u pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu Sarajevo.

MMA borac poznat pod nadimkom "The Beast" je oženjen i ima dvoje maloljetne djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije