Tijela zakopala

Strava u Prijedoru: Žena počinila dva čedomorstva

Čedomorstvo beba
Boris Ščitar
15.09.2015.
u 14:24

Žena iz Prijedora, D.G. (1967.), koja je uhićena zbog dvostrukog čedomostva, prvi taj slučaj je počinila 2011., kada je mrtvo tijelo novorođenčeta odnijela i zakopala u mjestu Donji Garevci, kod Prijedora, u koritu rječice Majčevac.

Tijekom kriminalističke obrade policijski službenici su utvrdili da se osumnjičena krajem 2011. godine, a nakon neželjene trudnoće porodila u svojoj obiteljskoj kući u Prijedoru, kojom prilikom je rodila živo žensko novorođenče, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Prijedor.

S obzirom da se porodila izvan zdravstvene ustanove bez pružanja medicinske pomoći, novorođenče je ubrzo nakon poroda preminulo, a njegovo mrtvo tijelo odnijela je i zakopala u koritu rječice Majčevac.

U tijeku je dokumentiranje i kompletiranje predmeta nakon čega će protiv D.G. Okružnom tužiteljstvu Banja Luka biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu "ubojstvo djeteta pri porođaju“.

Iz policije podsjećaju da je protiv osumnjičene u lipnju 2013. godine Okružnom tužiteljstvu Banja Luka podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu "ubojstvo djeteta pri porođaju“, a koje je izvršeno tijekom 2013. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?