Oduzeti odjevni predmeti

Spriječeno krijumčarenje iz Srbije u BiH, čamcem prebacivali robu preko Drine

roba
20.07.2016.
u 14:02

Krijumčarenje je otkriveno u graničnom pojasu Međaši kada je više nepoznatih osoba čamcem preko rijeke Drine prokrijumčarilo robu te pokušalo tu robu dalje prevesti u Fordu bez registarskih oznaka

Službenici Jedinice za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina 19. srpnja spriječili su krijumčarenje 915 komada različitih odjevnih predmeta iz Republike Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Krijumčarenje je otkriveno u graničnom pojasu Međaši kada je više nepoznatih osoba čamcem preko rijeke Drine prokrijumčarilo robu te pokušalo tu robu dalje prevesti u Fordu bez registarskih oznaka, prenosi Fena.

O događaju je obaviješteno Tužiteljstvo BiH. Tekstilna roba, čija se vrijednost procjenjuje na oko 15 000 maraka, privremeno je oduzeta. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju i pronalasku osoba za koje postoji sumnja da su pokušale prokrijumčariti robu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Istoga dana, službenici Jedinice granične policije Bijeljina, prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača, otkrili su krivotvorenu vozačku dozvolu Italije, koju je na uvid dao I. A. (1979.) državljanin Makedonije.

O događaju je obaviješteno Okružno tužiteljstvo Bijeljina, po čijem je nalogu vozačka dozvola privremeno oduzeta, a protiv I. A. bit će dostavljeno izvješće zbog kaznenog djela "krivotvorenje isprave".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?