Obiteljska tragedija

Sletjeli u rijeku pa su otac i sin poginuli, a majka i kći kritično

06.12.2015.
u 06:45

Tragična prometna nesreća na regionalnoj cesti Doboj - Maglaj Smrtno su stradali Adil Smajilbegović (58) iz Maglaja i njegov sin Elmedin (22), a teško su ozlijeđene supruga Enisa (46) i kći Medina (20)

Na regionalnoj cesti Doboj - Maglaj, u dobojskom mjestu Trbuk, preksinoć oko 18.20 sati dogodila se obiteljska tragedija kada je došlo do slijetanja vozila renault megan, kojim je upravljao Adil Smajilbegović (58) iz Maglaja, piše Večernji list BiH.

Prema riječima operativnog CJS Doboj, vozač je sletio s desne strane ceste u Osojničku rijeku i tom prilikom smrtno stradao na mjestu događaja, kao i njegov sin Elmedin (22).

Vozačeva supruga Enisa (46) zadobila je teške ozljede, kao i njegova kći Medina (20). Nakon ukazane pomoći u dobojskoj bolnici, teško ozlijeđeni su prevezene u Klinički centar Tuzla. U ovoj tragediji su morali intervenirati i vatrogasci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?