Sarajevo

SIPA okončala akciju protiv sarajevskih makroa

10.10.2015.
u 06:15

Dostavljen je i izvještaj o postojanju osnova sumnje o počinjenom kaznenog djelu i počiniteljima protiv osumnjičenih osoba

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su, nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama SIPA-e, na dalje postupanje Županijskom tužiteljstvu Sarajevo predali osobe lišene slobode u operativnim akcijama „Coral" i „Tango". SIPA je također tijekom jučerašnjeg dana dostavila Županijskom sudu u Sarajevu i Županijskom tužiteljstvu SŽ-a odgovarajuće izvještaje u vezi s realizacijom naredbi za pretrese i privremeno oduzete predmete. Županijskom tužiteljstvu jučer je dostavljen i izvještaj o postojanju osnova sumnje o počinjenom kaznenom djelu i počiniteljima protiv osumnjičenih osoba u predmetima „Coral" i „Tango". SIPA je još jednom izrazila zahvalnost MUP-u Sarajevske županije za suradnju i pružanje podrške prilikom realizacije ovih složenih operativnih akcija, u okviru kojih su pripadnici MUP-a SŽ-a pokazali visok stupanj profesionalizma i stručnosti u radu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije