PRESUDA

Sin Hanke Paldum osuđen na dvije godine zatvora

Hanka
24.02.2016.
u 13:56

Mirzad Brkić, sin popularne pjevačice Hanke Paldum, nepravomoćno je danas na Općinskom sudu u Sarajevu osuđen na dvije godine zatvora, a zbog prometne nesreće koju je izazvao 14. siječnja 2014. godine kada je automobilom udario tri pješakinje, od kojih su dvije teško ozlijeđene, javlja Faktor.

Istovremeno, Brkić je ovom presudom upućen i na liječenje na Psihijatrijsku kliniku u Sarajevu.

Prema navodima optužnice, Brkić je tog dana vozio neregistrirani automobil nissan, idući iz sarajevskog naselja Hrasno prema Skenderiji, brzinom od 70 kilometara na sat, iako je ograničenje u naseljenom mjestu 50 km/h, te da se kretao desnom trakom.

U jednom trenutku je, kako se navodi u optužnici, u ulici Zvornička naglo skrenuo u lijevu, a potom u desnu stranu, te je sa ulice skrenuo na pločnik i prednjim dijelom automobila udario pješakinje Arijanu Žigu, Ismetu Kovač i Magbulu Džuderiju.

Pri tome, kako je pokazala analiza krvi Brkića, vozio je i pod utjecajem narkotika. Da stvar bude gora, Brkić je nakon nesreće otišao BiH, a pošto se nije odazivao na suđenje za ovu nesreću za njim je raspisana i potjernica. Nakon godinu i pol koju je proveo u bijegu uhićen je na graničnom prijelazu Karakaj prilikom ulaska u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije