19-godišnja Sabrina Žunić je osuđena na 30 godina zatvora, otac skrbnik kojeg je zavoljela bio je njen ljubavnik i nalogodavac

Sabrina ubila pomajku sa 166 uboda nožem zbog ljubavi prema ocu skrbniku

sabrina
Foto: Strani mediji
30.09.2014.
u 21:50

Kevin Knoefel optužen je za seksualne odnose s posvojenom kćeri kojoj je pokazao kako da ubije njegovu ženu čiju je smrt želio kako bi od životnog osiguranja dobio 750 tisuća dolara

Sabrina Žunić, 19-godišnja tinejdžerka  iz američke savezne države Ohio osuđena je na 30 godina zatvora. A razlog je taj što je 2012. svoju majku posvojiteljicu usmrtila nožem i to sa 166 uboda. Da stvar bude stravičnija, na to ju je natjerao otac skrbnik s kojim je bila u ljubavnoj vezi.

Sabrina  je proglašena krivom za teško ubojstvo 41-godišnje Lise Knoefel. Njen skrbnik prijetio je da će počiniti samoubojstvo ukoliko ne ubije njegovu ženu.
Kevin Knoefel dobio je istu kaznu kao i Sabrina, nakon što ga je porota proglasila krivim zbog poticanja na teško ubojstvo i seksualno zlostavljanje.

Optužen je za seksualne odnose s posvojenom kćeri kojoj je pokazao kako da ubije njegovu ženu čiju je smrt želio kako bi od životnog osiguranja dobio 750 tisuća dolara.
Sudac je rekao da je tada 17-godišnja Sabrina bila izmanipulirana, ali da je na krajnje brutalan način ubila ženu koja ju je molila da prekine.

Tužitelji su kazali kako se Kevin Knoefel želio rastati od žene, ali se plašio gubitka skrbništva nad njihovom trogodišnjom kćeri.

Zaljubljena Sabrina je na suđenju kazala kako je s Kevinom planirala kako ubiti Lisu, a plan je bio izbosti je na način da sve izgleda kao provala. Pa je i prije ubojstva na lice stavila skijašku masku, a potom počela bosti pomajku koja je bila u krevetu. Ubola ju je oštricom čak 166 puta. 
Rekla je i kako joj je očuh rekao da više ne voli svoju ženu, i kako bi trogodišnju Hailey njih dvoje mogli odgajati zajedno. 

- Želim reći da mi je žao i zbog svega toga ja patim. Lisa nije zaslužila da joj se to dogodi. Kajem se, ne mogu objasniti s kolikom se tugom sada nosim - kazala je optužena 19-godišnjakinja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije