Ubojstvo

Sa 7 uboda usmrtio Mrkog u kafiću pa nož odbacio u parku

26.08.2015.
u 06:30

Ubijen Edib Čančar (48) iz Zenice, a zločin se dogodio pred gostima kafića Bas

Zeničanin Edib Čančar zvani Mrki (48) ubijen je preksinoć oko 20 sati u kafiću Bas, u Ulici Adolfa Goldbergera, u blizini ureda Službe za zapošljavanje.

- Njega je nožem više puta izbola mlađa muška osoba koja je potom pobjegla u park koji se nalazi preko puta. Policija je intenzivno tragala za napadačem, kao i nožem kojim je počinjen zločin. Više puta ga je ubo. Nisu poznati motivi obračuna, a više policijskih jedinica raspoređeno je u tom dijelu Zenice. Osumnjičeni je uhvaćen za oko pola sata. Odvedeno je i nekoliko svjedoka ovog nemilog događaja - prepričavali su šokirani stanovnici. Kako doznajemo, oko 20.40 u jednom stanu je uhićen 35-godišnji Almir Šabić koji se ranije spominjao na suđenju za prostituciju.

- Narušavanje javnog reda i mira prijavljeno je u 19.55, a odmah nakon dojave, teško ranjeni je dežurnim vozilom hitne pomoći prevezen na Odjel urgentne medicine Županijske bolnice Zenica. Ozljede zadobivene hladnim oružjem, njih ukupno sedam, bile su ugrožavajuće za život pa je, i uz nastojanje medicinske ekipe, žrtva podlegla oko 20.25 sati. Budući da je počinitelj pobjegao s mjesta događaja, izvršena je blokada i pretraga šireg područja. Brzom policijskom intervencijom, samo deset minuta kasnije, uhvaćen je ulici Željeznička. U obližnjem parku je pronađen krvavi nož koji je najvjerojatnije osumnjičeni odbacio pri bijegu. Još se utvrđuju sve okolnosti - navode iz MUP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?