RADNICAMA PRIJETILI NOŽEM:

Razbojnici priznali pljačke prodavaonica u Bihaću

RADNICAMA PRIJETILI NOŽEM
31.01.2017.
u 20:00

Policajci MUP-a Unsko-sanske županije uhitili su 36-godišnjeg H. A. i 26-godišnjeg P. D. iz Bihaća, zbog sumnje da su u proteklom periodu opljačkali jednu prodavnicu u Bihaću, a drugu pokušali opljačkati.

Policijskoj stanici Bihać sredinom siječnja prijavljeno je da je opljačkana trgovačka radnja “LI-D” u ulici Đačka. Radnica je u prijavi navela kako je u prodavaonicu ušla nepoznata maskirana osoba, koja joj je prijetila nožem, a potom otela oko 260 maraka iz kase.

Osam dana kasnije, radnica prodavaonice “Lejla comerc”, koja se nalazi u ulici Bihaćkih branitelja, policiji je u večernjim satima prijavila kako je nepoznati maskirani razbojnik prijeteći nožem pokušao opljačkari radnju i oteti novac iz kase. Međutim, radnica je razbojnika upozorila kako je radnja pokrivena video nadzorom, te je on pobjegao.

Policajci su radom na terenu došli do informacija o osobama koje bi se mogle dovesti u vezu sa razbojništvom i pokušajem razbojništva, a zbog toga su uhićeni H. A. i P. D..

Oni su nakon uhićenja ispitani u policijskim prostorijama, te su prilikom razgovora sa policajcima priznali kaznena djela za koja se sumnjiče.

Protiv H. A. i P. D. će Županijskom tužiteljstvu u Bihaću biti podnesena prijava zbog kaznenih djela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju, prenosi Faktor.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije