pale

Pucao na "passat"

pucao
10.03.2016.
u 12:37

Muškarac s Pala prijavio je policiji kako je u toj općini, jučer rano ujutro, N.A. pucao iz vatrenog oružja u pravcu njegovog vozila "passat“ koje je bilo u pokretu, te kako je tom prilikom oštećen retrovizor vozila.

Policija je na mjestu napada pronašla jednu čahuru, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo, prenosi Fena.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac izvršen je pretres obiteljskih kuća i pomoćnih objekata koje koriste N.A. i S.D., ali nisu pronađeni traženi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem krivičnog djela.

Prilikom vršenja pretresa vikend kuće, vlasništvo V.A., u mjestu Bogovići, općina Pale, a u cilju pronalaska N.A. i S.D., policijski službenici su na otvorenom prostoru u dvorištu navedenog objekta pronašli putničko motorno vozilo "touran“, vlasništvo S.S.

Provjerama je utvrđeno kako je vozilo 22. na 23. veljače otuđeno na području Županije Sarajevo.

Policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku osumnjičenih osoba i rasvjetljavanju krivičnih djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekplozivnih materija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije