zenica

Provalio u kuću starije žene, tukao je i ukrao zlatni lančić

21.05.2019.
u 13:34

Tridesetosmogodišnji Zeničanin A.A. uhićen je sat vremena nakon što je provalio u kuću starice, napao je fizički i oteo lančić s vrata. Kako je priopćeno iz MUP-a ZDŽ, razbojništvo je prijavljeno sinoć oko 20.50 sati. A.A. je ušao u kuću u ulici Zvečajska, oborio stariju žensku osobu i udario je nekoliko puta nogom. Tada joj je s vrta otrgnuo zlatni lančić, a potom pobjegao u nepoznatom pravcu, prenosi Klix. 

Starica je prebačena u bolnicu u Zenici gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede. 

Sve policijske snage su se odmah aktivirale i brzom i koordiniranom intervencijom policije A.A. je pronađen oko 22 sata u ulici Bistua Nuova.

"Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do informacija da je izvršitelj ovog kaznenog djela otuđeni lančić prodao ženskoj osobi B.A. iz Zenice, koja je locirana i kod koje su službenici Odsjeka krimninalističke policije pronašli otuđeni predmet", navedeno je iz MUP-a ZDŽ.

Nad A.A. je izvršena kriminalistička obrada, a danas će biti predan u nadležnost Tužiteljstva ZDŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije