nesreća u sarajevu

Preminula i druga pješakinja, policija traga za vozačem

nesreca
N1
11.10.2016.
u 09:27

Pješakinja koju je sinoć kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu udarilo vozilo, nakon čega je prebačena u Opću bolnicu, preminula je jutros od posljedica udara, potvrđeno je za N1. Pješakinja je preminula oko ponoći nakon što je hospitalizirana u bolnici. 

Kako doznaje N1, policija je identificirala vozača i u potragu za njim su uključene brojne policijske ekipe. Traga se za muškarcem koji je upravljao vozilom marke "Golf 6".

Podsjećamo, u ponedjeljak navečer iza 21:30 sati u ulici Zmaja od Bosne dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, dok je druga prebačena u Opću bolnicu u Sarajevu. Ozlijeđena pješakinja je jutros prebačene iz Opće bolnice na UKCS.

Nažalost, ubrzo nakon toga liječnici su utvrdili smrt pješakinje, potvrdila je Muamera Šehić, glasnogovornica UKCS-a.

"Pacijentica je dovezena na Kliniku urgentne medicine bez pulsa i tlaka, gdje je urađen pokušaj reanimacije. Usprkos pokušajima reanimacije, nisu se uspjele povratiti osnovne životne funkcije", kazala je Šehić.

Nešto ranije iz MUP-a SŽ su kazali da traje potraga za vozačem koji je udario dvije pješakinje i nakon toga pobjegao s mjesta nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije