uhićen na granici bih i Hrvatske

Pokušao prokrijumčariti 11 kg marihuane, drogu nabavio u BiH

droga
PU dubrovačko-neretvanska
16.09.2023.
u 14:18

Detaljnim pregledom torbe, policija je otkrila prisutnost marihuane, točnije 11 pakiranja ukupne težine od 11.184 grama, koje je sadržavalo visoku razinu THC-a

Nadzirući područje državne granice između Bosne i Hercegovine i Hrvatske u mjestu Osojnik, policijski službenici Postaje granične policije Gruda su jučer primijetili sumnjivu osobu s većom putnom torbom, priopćila je dubrovačka policija.

S obzirom na sumnjivo mjesto zatečenog pojedinca, policijski službenici su odmah posumnjali na mogući slučaj krijumčarenja. 

Sumnjivu osobu su zaustavili i identificirali kao 32-godišnjeg hrvatskog državljanina. Detaljnim pregledom torbe, otkrili su prisutnost marihuane, točnije 11 pakiranja ukupne težine od 11.184 grama, koje je sadržavalo visoku razinu THC-a, prenosi Avaz.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a 32-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je drogu nabavio u Bosni i Hercegovini s namjerom njene dalje preprodaje na području Dubrovnika i okolice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?