Uhićen Dž. M.

Pijan sletio s ceste i u smrt odveo osobu koja je bila suvozač

autobrcko_nnn_bih_17082015
18.08.2015.
u 07:37

Nesreća u brčkom 
dogodila se neposredno nakon ponoći

Prometna nesreća u Brčkom koja se dogodila neposredno nakon ponoći oduzela je još jedan život. Oko 00.40 sati na lokalnoj cesti Ulović - Vitanovići u mjestu Vitanovići, u Distriktu Brčko, dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je na mjestu suvozača smrtno stradala osoba inicijala Č. M. iz Brčkog, potvrđeno je iz Policijske postaje u Brčkom.

Lakše ozlijeđen vozač

- Do ove tragične prometne nesreće došlo je zbog toga što vozač putničkog motornog vozila marke Mercedes 190 bh. registracijskih oznaka, koji je upravljao pod utjecajem alkohola, nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti koji su bili itekako loši s obzirom na vremenske nepogode koje su pogodile BiH tijekom vikenda. Alkoholizirani vozač je izgubio kontrolu nad vozilom uslijed čega je sletio s ceste. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, a od dvije osobe koje su se u trenutku slijetanja nalazile u navedenom automobilu, suvozač inicijala Č. M. zadobio je ozljede koje su prouzročile smrt, a koju je konstatirao dežurni liječnik mrtvozornik.

Ugrožavanje prometa

O navedenoj prometnoj nesreći obaviješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva Brčko Distrikta BiH, a očevid su izvršili policijski službenici Policije Brčko Distrikta BiH. Poduzete su i druge mjere te radnje u svrhu dokumentiranja događaja i utvrđivanja odgovornosti vozača navedenog vozila. U tri sata poslije ponoći zbog počinjenog kaznenog djela ugrožavanja prometa uslijed omamljenosti iz članka 327. stavka 1 Kaznenog zakona BD BiH slobode je lišen vozač inicijala Dž. M. koji je prouzročio prometnu nesreću, navedeno je u informaciji iz policije u Brčkom. Policijski službenici i ranije su pozivali na oprez, osobito zbog vremenskih nepogoda koje su proteklog vikenda zahvatile Bosnu i Hercegovinu, a koje su dovele do mokrih i skliskih prometnica diljem zemlje. S obzirom na to da će se nestabilno vrijeme nastaviti, policija apelira na vozače na povećan oprez i koncentraciju u vožnji, a osobito da ne sjedaju za upravljač pod utjecajem alkohola, što je i dovelo do tragedije u ovom slučaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije