Obiteljski 'biznis'

Otac i sin dilali heroin u Sarajevu

16.09.2015.
u 06:15

Inspektori Odjela za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga MUP-a uhitili tri osobe u Sarajevu

Zbog sumnje da je nedopušteno proizvodio i stavljao u promet opojne droge, inspektori Odjela za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga MUP-a Sarajevo uhitili su M. M. (56) iz Sarajeva. Uz njega, uhićeni su i M. A. (26) iz Sarajeva i V. A. (26) iz Cazina. Neslužbeno, riječ je o Mirhudinu M., njegovu sinu Alenu M. te Ajli V.

Policija je pretresla uhićene i njihove stanove na području općina Centar i Novi Grad gdje je pronađeno oko 50 grama heroina, dvije bočice s tekućinom koja podsjeća na lijek iz skupine narkotika metadon, određenu svotu novca koja najvjerojatnije potječe od preprodaje droge, tri mobitela, jedan metak za pištolj, te pribor za prepakiranje droge. Inače, Mirhudin M. i njegov sin Alen otprije su policiji poznati po poslovima s drogom. Još u ljeto 2006. godine pravomoćno su osuđeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogom. U obrazloženju te presude navedeno je kako je utvrđeno da su u razdoblju od veljače do rujna 2005. godine Mirhudin i njegovi sinovi Almir i Alen, kao organizirana kriminalna skupina u svom stanu u Sarajevu prodavali heroin. Oni su u više navrata od osoba poznatih kao Cile i Fudo kupovali heroin u količinama 50 - 100 grama, koji su onda vagali i prepakirali u mala pakiranja koja su raspačavali na području grada Sarajeva. - Policija nastavlja rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju kriminalnih aktivnosti ovih osoba - kažu iz MUP-a.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije