Nezapamćeno razbojništvo kod Mrkonjić Grada

Opljačkani, oteti, pa pretučeni!

policija
07.08.2015.
u 21:46

Lopovi su istjerali žrtve iz automobila, odveli ih u šumu, vezali te pretukli

Nezapamćenu torturu preživjeli su Predrag L. (39) i Slavica M. (32), koje su dvojica razbojnika, pored puta Rogolji - Glamoč, kod Mrkonjić Grada, opljačkali, oteli, zavezali i pretukli!

Mještani odakle su žrtve ovog razbojništva su uznemireni i u šoku. Kako prenose agencije, njih dvoje su oko 00.30 bili u automobilu, pored puta u mjestu Podovi, a potom su im prišli naoružani razbojnici i počeli ih maltretirati. 

Kod sebe su lopovi imali pušku, kojom su zapucali u gume vozila te su od Predraga oteli 200 maraka. Nakon toga su ih natjerali da gume zamijene gume te ih vozili prema Glamoču dok se auto nije pokvarilo. 

Potom su lopovi istjerali žrtve iz automobila, odveli ih u šumu, vezali te pretukli. Nakon toga, razbojnici su ispalili još tri metka, te pobjegli. 

Predrag i Slavica su ozlijeđeni uspjeli nekako doći do puta, zaustavili vozilo te zatražili pomoć. Odvezeni su u Dom zdravlja Glamoč i hospitalizirani u Županijskoj "Dr fra Mihovil Sučić" u Livnu". Oboje su zadržani na liječenju zbog višestrukih ozljeda. 

Policija Mrkonjić Grada i Livna i Glamoča skupa vode istragu i tragaju za lopovima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije