BIO U AUTOBUSU ZA FRANKFURT

Njemačka policija uhitila Hrvata, u zatvoru će provesti 50 dana

policija njemačka
28.04.2021.
u 11:40

Granični policajci provjerili su osobne podatke 39-godišnjaka i vidjeli da je Državno odvjetništvo u Ingolstadtu za njim raspisalo tjeralicu i to jer je imao kaznu zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Njemačka savezna policija iz Bad Reichenhalla (Bavarska) uhitila je u nedjelju 39-godišnjeg Hrvata tijekom granične kontrole na A8 u blizini Walserberga. Hrvat je odveden u zatvor u kojem će provesti 50 dana.

Prema policijskom priopćenju za Hrvatom je bila raspisana tjeralica. Savezna policija provjerila u subotu u poslijepodnevnim satima 39-godišnjeg Hrvata na graničnom prijelazu na A8 kod Walserberga.

– Hrvat je bio u autobusu koji je prometovao iz Zagreba za Frankfurt. Granični policajci provjerili su osobne podatke 39-godišnjaka i vidjeli da je Državno odvjetništvo u Ingolstadtu za njim raspisalo tjeralicu i to jer je imao kaznu zbog vožnje pod utjecajem alkohola, piše Fenix-magazin

Budući da Hrvat nije mogao platiti pravosudne dugove, sada mora odslužiti zamjensku zatvorsku kaznu u trajanju od 50 dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije