Obiteljska tragedija

Nakon oca, od posljedica trovanja rakijom umro i sin

10.10.2015.
u 06:15

Tjedan dana nakon oca, od posljedica trovanja rakijom jučer je u UKC Tuzla preminuo 15-godišnji E. O.

Od posljedica trovanja rakijom jučer je u UKC Tuzla preminuo 15-godišnji E. O. iz Živinica. On je preminuo nakon sedam dana provedenih u komi.

Prošlog petka on je zajedno s ocem konzumirao rakiju, nakon čega je uslijedilo trovanje, a mladićev otac je preminuo istog dana. Inače, otac i sin su živjeli u naselju Karaula kod Živinica i pili su zajedno s društvom.

- MUP Tuzlanske županije je 3. listopada obaviješten o ovom slučaju, a informaciju smo dobili iz Klinike u koju je dovezen otac koji je istog dana preminuo. Dan kasnije u Kliniku je dovezen i njegov sin u teškom stanju - kazao je Izudin Šarić, glasnogovornik MUP-a TŽ. Iz Tužiteljstva TŽ doznajemo da je u tijeku toksikološko vještačenje uzoraka tkiva, te da je obdukcija tijela završena, ali još nije utvrđen točan uzrok smrti jer se čekaju svi nalazi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti konzumiranje alkohola. Uzorci hrane i pića koje su otac i sin konzumirali poslani su na kemijsku analizu u Centar za forenziku Federalne uprave policije. Istraga o ovom slučaju još traje.

Otac i sin su pili rakiju s društvom u obiteljskoj kući u Živinicama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije