na bijelom brijegu

Mostarac uhićen s marihuanom

policija
05.10.2017.
u 10:46

Na Bijelom brijegu u Mostaru, u blizini trim staze, u srijedu je oko 11:30 sati uhićen A. D. (1978.) iz Mostara zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga", priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Naime, djelatnici Odjeljenja za posebne namjene SKP MUP-a HNŽ-a od A. D. su oduzeli papirni paketić sa sadržajem zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Nad osobom je izvršena kriminalistička obrada, a o svemu je upoznat tužitelj.

Istog dana, PU Mostar obratila se Z. S. (1960) iz Mostara i prijavila kako joj je 2. listopada nepoznata osoba otuđila novčanik dok se nalazila ispred IV. osnovne škole. O ovom slučaju je upoznat Odjela krim policije.

U protekla 24 sata u oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava, a u oblasti sigurnosti prometa devet prometnih nezgoda u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

U istom razdoblju u oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, priopćeno je iz županijskog MUP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije