ŠOK U FRANKFURTU

Mobitel ga stajao života: Utopio se u rijeci nakon što je skočio izvući mobitel koji mu je ispao

mobitel
12.09.2021.
u 14:23

Nestalog muškarca nije uspjela naći ni riječna policija i vatrogasna jedinica koji su odmah izišli na teren

Muškarac (28) iz Frankfurta na Majni nestao je u petak navečer nakon što je skočio u Majnu kako bi spasio mobitel koji mu je upao u rijeku u blizini mosta Untermainbrücke, no nažalost akcija spašavanja pokazala je neuspješnom. 
Tragični kraj spašavanja potvrdio je glasnogovornik frankfurtske policije, piše Fenix-magazine. 
Na njegovu žalost, riječna struja je bila prejaka i povukla ga je prema sredini rijeke. Za njim su u rijeku skočila i dvojica njegovih prijatelja koja su bila tu večer zajedno s njim, no nisu mu mogli pomoći jer je struja bila prebrza.  Glasnogovornik policije naveo je i to da su se dvojica njegovih prijatelja uspjela spasiti hvatajući se za riječnu obalu. Nestalog muškarca nije uspjela naći ni riječna policija i vatrogasna jedinica koji su odmah izišli na teren, a koji su potom uzalud tijekom noći tražili utopljenika. Policija nije objavila nacionalnost utopljenika niti nacionalnost njegovih prijatelja koji su ga pokušali spasiti.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije