sarajevo

Majka nestale djevojčice i prije tri godine prijavila nestanak kćerke

N1
21.11.2017.
u 16:16

Prije četiri dana Emira Bašić je prijavila nestanak svoje 12-godišnje kćerke. Od tog trenutka sarajevski policajci intenzivno rade na pronalasku maloljetne djevojčice.

Ime i prezime majke koja je prijavila nestanak svoje kćerke u medijima se prvi put pojavilo prije više od tri godine. Razlog je bio isti - nestanak njezine, druge, kćerke, javlja N1. 

Foto: Facebook/ Naš potok

U siječnju 2014. godine Emira Bašić je ispričala da je iz obiteljske kuće u naselju Reljevo pobjegla njezina 15-godišnja kćerka koja se zove Zejna Nour. Prema riječima majke, maloljetna djevojka se u nepoznatom pravcu uputila sa 36-godišnjim muškarcem Almirom Aliće i to nakon obiteljske svađe.

Nekoliko mjeseci kasnije, ime Emire Bašić se ponovno pojavljuje u medijima. Ovaj put sa sretnim epilogom i informacijom da se njezina kćerka Zejna Nour vratila kući. Nju i muškarca Almira Alića je pronašla policija u vlaku u Bosanskom Brodu.

"Pretpostavljam da su imali namjeru otići iz BiH. Javili su da mi je kćerka pronađena. Rekla sam im da ja nemam novca doći po nju, te da imam dvoje maloljetne djece kod kuće, tako da su ih oni deportirali u Sarajevo. Sastali smo se u Policijskoj stanici Novi Grad", izjavila je u kolovozu 2014. Emira Bašić.

Gotovo četiri godine kasnije, točnije 17. studenoga oko 22 sata u službene prostorije PU Stari Grad Emira Bašić je prijavila da se iz kuće u nepoznatom pravcu udaljila njezina malodobna kćerka Enisa M. Tvrdi da ju je odveo muškarac koji je od ranije poznat policiji po brojnim kaznenim djelima.

Iz policijskih izvora se doznaje da je raspisana tjeralica za osobom inicijala A. K. te intenzivno rade na rasvjetljavanju ovog događaja.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije