NOVE INFORMACIJE

Lociran telefon Mateja Pereša: Posljednji signal lociran kod ušća Save u Dunav

Branimir Bradarć
10.01.2022.
u 20:59

Posljednji signal je uhvaćen oko kilometar i pol nizvodno, gdje bi, nagađaju srbijanski mediji, moglo biti i njegovo tijelo

Signal mobitela Mateja Periša (27) iz Splita, koji je nestao prije 12 dana u Beogradu, posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav, javlja Informer.

Posljednji signal je uhvaćen oko kilometar i pol nizvodno, gdje bi, nagađaju srbijanski mediji, moglo biti i njegovo tijelo. Međutim, potraga je u tom dijelu otežana jer voda nije toliko duboka, ali su riječne struje jako snažne. Kako se doznaje od izvora iz istrage, policija je preuzela podatke sa svih baznih stanica u ovom dijelu Beograda, nakon što je Matej Periš u noći između 30. i 31. prosinca,istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali i nestao bez traga.

- Na osnovu snimaka nadzornih kamera u okolini Beton hale, ali i praćenjem njegovog telefona, može se sa velikom preciznošću utvrditi putanja njegovog kretanja od trenutka kada je istrčao iz kluba "Gotik", oko 1.40 poslije ponoći. On je zatim preko Karađorđeve ulice otrčao uzvodno do restorana "Savanova" kod Beograda na vodi i tu se na jednom snimku vidi kako silazi do Save, ali se ne vidi i trenutak kad je ušao u vodu - kazao je izvor iz istrage, i dodao:

- Bazne stanice su registrirale signal njegovog telefona na tom mjestu, a potom je signal lociran nizvodno kod Velikog ratnog otoka, gdje se izgubio. Pretpostavlja se da je Matej sve vrijeme imao telefon u džepu dok ga je Sava nosila i da je negdje kod otoka, na ušću Save u Dunav, u vodi ostalo njegovo tijelo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?