TREBINJE

Kod Trebinja pronađena plantaža indijske konoplje

konoplja
01.10.2016.
u 19:55

U mjestu Čvarići, kod Trebinja, pronađena je plantaža indijske konoplje. Uviđaj na mjestu pronalaska plantaže izvršen je jutros, a oduzeta je 61 stabljika te biljke.

Policijski službenici su jučer oko 13 sati uhitili tri osobe koje se mogu dovesti u vezu s pronađenom plantažom. Riječ je o osobama inicijala Č.B., M.S. i D.S., priopćeno je danas iz CJS Trebinje.

Nakon uhićenja izvršeni su pretresi kuća i pomoćnih prostorija na pet lokacija, koje koriste navedene osobe.

Pronađeno je i oduzeto više tisuća komada streljiva različitog kalibra, dva ručna raketna bacača – zolja, više ručnih bombi, šest tromblonskih mina, četiri patrona eksplozivnog punjenja, poluautomatska puška, puška pumparica kao i određena količina osušene biljne materije koja svojim karakteristikama asocira na indijsku konoplju.

Uz izvješću o počinjenom krivičnom djelu danas su Okružnom tužiteljstvu u Trebinju predatni Č.B. i M.S..

Protiv osoba inicijala T.S. i D.S. policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentiranju krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Iz CJS Trebinje preciziraju da je za osam mjeseci 2016. godine ukupno evidentirano šest krivičnih djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga i 81 prekršaj, a oduzeto je oko pet kilograma marihunane, 85 gr spida, 0,6 gr heroina i 29 stabljika indijske konoplje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije