ŽIVJELA S MAJKOM

Hrvat (17) u Njemačkoj ubio 19-godišnjakinju: I djevojka znala hrvatski jezik, tijelo joj pronašli na školskom dvorištu

njemačka policija
Reuters/PIXSELL
24.05.2023.
u 18:17

"Mnogo je toga još nejasno, poput odnosa žrtve i počinitelja. Za sada se zna samo da je 19-godišnjakinja, koja je još živjela s majkom, znala hrvatski", rekla je tužiteljica

Hrvat (17) iz Recklinghausena u Njemačkoj uhićen je zbog sumnje da je ubio poznanicu (19) i njeno tijelo ostavio u na školskom igralištu. 

Tužiteljica Svenja Grosse-Kreul (39) ističe kako je istraga u tijeku, no otkriva kako je 19-godišnjakinja znala hrvatski jezik. Nije poznati je li bila Hrvatica ili je jezik poznavala zbog člana obitelji. 

"Mnogo je toga još nejasno, poput odnosa žrtve i počinitelja. Za sada se zna samo da je 19-godišnjakinja, koja je još živjela s majkom, znala hrvatski", rekla je tužiteljica, prenosi Fenix magazin.

Mladić je djevojku navodno ubio iz koristoljublja. Od ranije je poznat policiji, no ne po teškim kaznenim djelima. Obdukcijom je utvrđeno da je 19-godišnjakinja zadavljena, no predmet kojim je počinjeno ubojstvo još uvijek nije osiguran. Pretpostavlja se da je mjesto na kojemu je pronađeno tijelo ujedno i mjesto zločina.

Vijest o ubojstvu brzo se proširila njemačkim gradom te šokirala građane. Škola je zatvorila dvorište te je onemogućeno ostavljanje cvijeća i svijeća na mjestu zločina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije