poginula žena

Hadžihafizbegović kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće

emir
Foto: Pixsell
14.10.2014.
u 16:32

Prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A.(46), koji je na preticajnom traku mijenjao kotač

Policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini podnijela kaznenu prijavu protiv poznatog glumca Emira Hadžihafizbegovića, zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna je teže, a jedna lakše ozlijeđena. Očevidom i vještačenjem je ustanovljeno kako je poznati glumac prekoračio dozvoljenu brzinu, odnosno nije je prilagodio uvjetima u prometu.

Kilometrima ispred mjesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmjeravanju prometa u jedan trak, a brzina je bila ograničena na 60 kilometara na sat. Prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A.(46), koji je na preticajnom traku mijenjao kotač, a također je vozio prebrzo.

Isto je tako zbog prebrze vožnje podnesena prijava protiv još jednog vozača osobnog vozila, te protiv vozača nepoznatog vozila zbog oštećenja prometne signalizacije i bijega s mjesta nesreće.

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj je priopćeno kako se intenzivno traga za nepoznatim težim vozilom, koje je porušilo svijetleću i drugu prometnu signalizaciju. Kažu kako je pitanje vremena kada će ga pronaći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije