Teška nesreća u Zenici

Dvoje ozlijeđenih u nesreći, kamion nije zaustavila ni ograda

nesreca
07.08.2015.
u 10:00

Nesreća se dogodila u jutarnjim satima, i auto i kamion su uništeni u nesreći

Za žitelje Zenice, na samom ulasku u grad, jučerašnje jutro počelo je stresno s obzirom da je mnoge probudio snažan zvuk teške prometne nesreće koja se dogodila na magistralnoj cesti M17, a u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Svjedoci u šoku

- Imala sam osjećaj da se kuća ruši, to je bio nevjerojatan zvuk i udar. Kada sam izišla iz kuće, imala sam što vidjeti, govori šokirana mještanka Blatuške petlje gdje se jučer malo prije 8 sati dogodila ova teška prometna nesreća. Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije priopćilo je da su u sudaru sudjelovali kamion i putničko vozilo.

- Prometna nesreća se dogodila u 7.55 sati, a jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede. Radi se o vozaču kamiona. O drugoj osobi nemamo informacije, ali znamo da je na liječenju u Županijskoj bolnici Zenica gdje će joj biti konstatiran stupanj ozljeda, rečeno je u Ministarstvu unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije. Promet je na više sati bio zatvoren.

Prepriječen put

O jačini prometne nesreće najbolje svjedoči činjenica da je kamion probio zaštitnu ogradu i zaustavio se na livadi. Na sreću, vozač kamiona nije teže ozlijeđen, no na vozilu je nastala veća materijalna šteta. Ništa bolje stanje nije ni na automobilu koji je nakon sudara uništen.

Pripadnici Policijske uprave 1 su svojim automobilom prepriječili put dok su obavljali očevid pa je vožnja nastavljena alternativnim cestama. Zbog i dalje izraženih visokih temperatura i automoto klubovi iz BiH upozoravaju na oprezniju vožnju i na veću koncentraciju jer vrijeme, osobito u ranijim poslijepodnevnim satima, nije dobro za sudionike prometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?