Doboj

Dvije osobe ozlijeđene u tučnjavi, posvađali se gledajući utakmicu

tucnjava
22.04.2016.
u 09:58

Prilikom gledanja prijenosa polufinalne nogometne utakmice u ugostiteljskom objektu, između navedenih osoba, koje su pri tom konzumirale alkohol, došlo je do verbalne svađe, nakon čega ih je vlasnik udaljio iz objekta

Policija u Doboju jučer je identificirala više osoba koje su prethodnog dana sudjelovale u tučnjavi ispred ugostiteljskog objekta „Dino“ u Pridjelu Gornjem.

Radi se o E.O., I.H. i K.K., svi s područja Doboja koji su fizički napali i nanijeli tjelesne ozljede D.M. i M.Dž., oba s područja tog grada.

Prilikom gledanja prijenosa polufinalne nogometne utakmice u ugostiteljskom objektu, između navedenih osoba, koje su pri tom konzumirale alkohol, došlo je do verbalne svađe, nakon čega ih je vlasnik udaljio iz objekta, priopćeno je iz CJS Doboj.

Nakon što su izašli iz objekta, D.M. je krenuo prema kući kada su ga E.O., I.H. i K.K. fizički napali, dok je M.Dž. pokušao spriječiti daljnji napad.

Tijekom fizičkog napada D.M. i M.Dž. su zadobili tjelesne ozljede u vidu podliva, kao i posjekotine po šakama koje im je nožem nanio E.O.

Pregledom mjesta događaja pronađen je odbačeni nož za koji se sumnja da je korišten prilikom izvršenja krivičnog djela.

Nad navedenim osobama je izvršena kriminalistička obrada, a po dokumentiranju predmeta Okružnom tužiteljstvu Doboj bit će dostavljeno izvješće protiv E.O., zbog počinjenog krivičnog djela „tjelesna ozljeda“ i „ugrožavanje opasnim oruđem pri tučnjavi ili svađi“, dok će protiv I.H. i K.K. biti podneseno izvještće o počinjenom krivičnom djelu „tjelesna ozljeda“. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?