rasvijetljena krađa

Dvije osobe iz Usore uhićene zbog razbojništva

uhicenje
02.08.2016.
u 16:37

Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije je, od strane Policijske stanice Tešanj, dostavljeno izvješće o počinjenom krivičnom djelu i otkrivanju izvršitelja A.K., rođenog 1997. godine, i malodobnog K.A., oba iz Usore, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo „Razbojništvo“, javlja Zeda.  

Prijavljene osobe su, 30. siječnja u 23,05 sati, u mjestu Tešanjka kod Tešnja, u trgovinskoj radnji koja se nalazi u sklopu benzinske crpke „Piro-promet“, uz prijetnju vatrenim oružjem-pištoljem, od radnika navedene crpke otuđila novac u iznosu od 2.500 KM, nakon čega su se udaljila u nepoznatom pravcu. 

Aktivnostima i mjerama i radnjama poduzetim od strane policijskih službenika Policijske stanice Tešanj, predmetno krivično djelo je rasvijetljeno, a počinitelji istog su locirani, uhićeni, nakon čega su procesuirani i prijavljeni Županijskom tužiteljastvu ZDŽ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?