U Podacima

Državljanin BiH nestao na ljetovanju u Hrvatskoj, HGSS traga za njim

ilustracija
06.08.2017.
u 21:23

U nedjelju oko podneva pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, nakon potrage za državljankom Poljske koju su okončali tako što su nakon četiri dana pronašli njeno tijelo, dobili su novu dojavu o nestalom državljaninu BiH u Podacima.

"Državljanin BiH uputio se iz starog sela prema planini i javio se jučer. Tražimo lociranje mobitela i pomoć helikoptera, jer na ovim temperaturama pas nema izoštren njuh i treba čekati noć", kazao je za 24sata Stipe Bišelić, voditelj potrage.

Za sada su HGSS na terenu kojeg, unatoč nesnosnim vrućinama, pažljivo i detaljno pretražuju. 

"I mi smo na izmaku snaga sve ekipe su još od četvrtka na terenu, ljudi su izmoreni, ali nećemo odustati potraga se nastavlja", riječi su Stipe Bušelića koji i ovim putem moli sve avanturiste i zaljubljenike u planinarenje da se ne upuštaju prema Biokovu.

Spomenimo da statistike govore kako ova prelijepa planina, ali u istom trenutku itekako opasna svake godine odnese ljudske živote.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije