tragedja na ljetovanju

Dječak kobno pao s balkona tijekom odmora u Neumu i preminuo

02.09.2015.
u 07:32

Četveročlanu obitelj Muratović sa sarajevske Ilidže tragedija zadesila u neumskom apartmanu Savić

"Tata, Sajib je skočio s terase!" panično je povikala 5-godišnja djevojčica koja je svjedočila velikoj obiteljskoj tragediji u Neumu, u Ulici Ruđera Boškovića broj 36.

Njezin godinu dana mlađi brat smrtno je stradao u nesretnom slučaju koji se dogodio u apartmanu Savić kada je kobno pao s balkona na drugom katu, s visine od oko 10 metara. Unatoč žurnoj reakciji oca Enisa i vlasnika apartmana Mate, koji su nesretno dijete odvezli do Doma zdravlja, liječnici su mogli samo potvrditi smrt. Sve se dogodilo u samo nekoliko trenutaka nepažnje. Tako je četveročlanu obitelj Muratović sa sarajevske Ilidže tragedija zadesila prvog dana odmora.

- Nakon povratka s plaže, malo prije preksinoćnog mraka, mališan je izišao na otvoreni balkon, popeo se na jednu od dviju stolica i nagnuo se preko ograde. Izgubio je ravnotežu i kobno pao. Zbog težine ozljeda jednostavno mu nije bilo spasa. Sve se odigralo munjevitom brzinom. Otac je bio u kuhinji, a majka se tuširala.

Jednostavno nisu mogli ništa učiniti. Strašno. Jako nam je žao - kažu nam Neumljani. Zbog neopisive tuge koja je vladala nakon ove tragedije, ni šokirani vlasnici nisu bili raspoloženi za razgovor, pa su novinare ljubazno upućivali na policiju gdje su potvrdili da se radilo o klasičnom nesretnom slučaju.

- Nije bilo izravnih očevidaca. Nismo mogli ništa učiniti, osim napraviti očevid i konstatirati da u ovom slučaju nema nikakvog kaznenog djela - zaključuju iz policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?