Nesreća na A1

Detalji strave u Hrvatskoj: Terenac prevozio migrante pa naletio na auto iz drugog smjera? Ozlijeđena i djeca

nesreća na A1
KAportal
06.01.2024.
u 08:34

Vozač Mitsubishija poginuo je na mjestu, dok su u Alfi Romeu navodno poginuli supružnici

U stravičnoj prometnoj nesreći terenca i automobila koja se noćas, oko 1.40 sati, dogodila u Hrvatskoj na A1 kod čvora Novigrad, poginule su tri osobe, dok je čak 12 osoba zbrinuto u četiri bolnice. Promet na tom dijelu je zatvoren te se vozače preusmjerava kroz državne ceste.

Neslužbene informacije navode kako je terenac Mitsubishi mađarskih registracija vozio u smjeru Zagreba, kada je u tunelu sv. Marko izgubio kontrolu nad vozilom i prešao preko bankine u suprotni smjer i naletio na osobni automobil Alfa Romeo riječkih registracija.

Jutarnji list tako doznaje kako je Mitsubishi vjerojatno prevozio migrante jer je u njemu bilo čak 12 osoba, dok je vozilo namijenjeno za sedmero. 

Vozač Mitsubishija poginuo je na mjestu, dok su u Alfi Romeu navodno poginuli supružnici. Iz terenca su ostali putnici zadobili ozljede, dok je u Alfi Romeu još bilo i dijete koje je teško ozlijeđeno. 

 

- Dana 06.01.2024. godine oko 01.40 sati na autocesti A-1, smjer jug, poslije tunela Sveti Marko došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, te su tri osobe smrtno stradale. Promet autocestom na tom dijelu je zatvoren, te će biti preusmjeren. Slijedi očevid - javila je ranije policija, dok se čeka priopćenje po završetku očevida.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?