Granična policija

Četiri osobe uhićene po tjeralicama

uhicenje
23.11.2016.
u 13:50

Službenici Granične policije BiH u utorak i srijedu uhitili su četiri osobe na osnovu raspisanih tjeralica, priopćili su iz GP BiH.

Na MGP Šepak prilikom ulaska u BiH, prema naredbi postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH, uhićen je M.K. (1955.), državljanin Republike Srbije. Graničnim provjerama utvrđeno je da se potražuje zbog kaznenog djela krijumčarenja. Službenici JGP Zvornik predali su M.K. Tužiteljstvu BiH. 

Na MGP Hum prilikom ulaska u BiH uhićen je bh. državljanin N.S. (1993.) jer ga je potraživao Općinski sud Živinice zbog kaznenog djela krađe. Službenici JGP Hum predat će ga nadležnom organu. 

Na sarajevskoj zračnoj luci na letu iz Beča uhitili su D.J. (1955.) nakon što je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog kaznenog djela teške krađe i kaznenog djela nasilja u obitelji ili obiteljskoj zajednici. Državljanin BiH predan je službenicima Policijske stanice Kozarska Dubica.

Na letu iz Beograda uhićen je D.T. (1979.) jer su ga potraživali Osnovni sud u Mrkonjić Gradu i Osnovni sud u Banja Luci zbog kaznenih djela teške krađe. Službenici zračne luke predali su D.T. službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije