Eksplozija na automobilu potresla stanovništvo

Bačena bomba na automobil poznatog brčanskog odvjetnika

Bačena bomba na automobil odvjetnika FOTO:ILUSTRACIJA
Foto: FOTO:ILUSTRACIJA
13.07.2014.
u 10:25

Srna je objavila da je meta bio ugledni odvjetnik Osman Mulahalilović

Na području Brčkog jedan automobil je oštećen u požaru koji se još istražuje, a na drugi automobil bačena je bomba.

Isto to potvrdili su i u policiji u Brčkom. Glasnogovornik policije Halid Emkić rekao je da je, još uvijek nepoznata, osoba bacila eksplozivnu napravu koja je eksplodirala u dvorištu kuće Amira Handarića u Ulici Berberovića u Brčkom te da nije bilo ozlijeđenih. Srna je neslužbeno objavila da je meta ovog napada bio brčanski odvjetnik Osman Mulahalilović, odnosno njegov automobil.

Razlozi napada zasad nisu poznati, a o Mulahaliloviću građani većinom ističu da se radi o jednom intelektualcu i uglednom odvjetniku. On je u veljači ove godine pisao i tekst o tome kako nitko od političara posljednjih 18 godina nije radio na razvoju ekonomije u kojemu je kritizirao pogrešnu gospodarsku politiku dužnosnika kako u Brčkom tako i na razini države, ali nije poznato je li zbog toga imao ikakve neugodnosti. U tom tekstu napisao je i kako se čini da političari ne znaju da uz pomoć akademske zajednice i gospodarstvenika izrade i realiziraju strategiju razvoja i ekonomske politike, a spomenuo je i nekompetentnu administraciju. Događaj je policiji prijavljen u 3:17 sati i na mjesto događaja izišli su dežurni tužitelj i policija koji provode istragu. Emkić je potvrdio da je u drugom, odvojenom slučaju jučer ujutro izbio požar na automobilu passat koji je bio parkiran u dvorištu osobe čiji su inicijali O. M. u Tuzlanskoj ulici u Brčkom. - Policija pokušava utvrditi je li došlo do samozapaljenja vozila ili je požar podmetnut - rekao je glasnogovornik Emkić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije