Osumnjičen

Amerikanac ispisivao grafite i krao u brojnim trgovinama

1.05.2015., Policijska stanica Vila Palma, Dubrovnik - U medjunarodnoj akciji suzbijanja trgovine narkoticima Gladius 3 uhiceno je nekoliko pripadnika skupine koja navodno broji 10-ak clanova. Akcija se provodi za kaznena djela u nadleznosti USKOK-a. Navo
25.08.2015.
u 06:45

Edis Biondić (29) iz Prijedora osumnjičen je za krađe i oštećenje tuđe stvari. Utvrđeno je da je osumnjičeni 31. srpnja počinio tešku krađu u trgovini Tuti-fruti u Prijedoru odakle je na drzak način iz blagajne uzeo utržak u iznosu od 600 KM. Biondić je 14. ožujka, nakon što je neprimjetno ušao u Čaršijsku džamiju, iz unutrašnjosti vjerskog objekta ukrao žensku torbicu u kojoj se nalazilo 80 KM. Daljnjim radom policije utvrđeno je da je osumnjičeni 12. kolovoza u stubištu zgrade u naselju Pećani pisao i grafite uvredljivog sadržaja. Naime, Biondić je priznao da je počinio sva tri djela, a policija je tijekom pretresa stana pronašla predmete koje je koristio za ispisivanje grafita. On je nakon saslušanja pušten braniti se sa slobode. Inače, za ime Edisa Biondića, poznatijeg po nadimku Amerikanac, vezuje se podeblji policijski dosije, mahom zbog krađa zbog kojih je prije nekoliko godina protjeran iz SAD-a, a potom i šest serijskih paljevina u kojim je prije tri godine bez posebnog motiva i iz čiste obijesti u Prijedoru podmetnuo požar pod četiri skupocjena auta, zapalio stan i pokušao zapaliti kamion. Za Biondićevo ime vezuju se brojne krađe i razbojstva na području Banje Luke i Sarajeva.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije