TKO MU JE DRAŽI?

CR7: Fergie ili Jose? To je kao da uspoređujete Ferrari i Porsche!

\'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo during Spain\'s Kings Cup on January 25th 2012...Foto Ÿ nph / Cebolla\'
Pixsell
04.02.2013.
u 14:04

– To je samo utakmica protiv mog bivšeg kluba i ne idem u rat nego idem kući. Šanse su nam 50-50 – najavio je Ronaldo susret Lige prvaka između Reala i Uniteda

Cristiana Ronalda novinari su upitali najteže pitanje – tko mu je bolji trener – Alex Ferguson ili Jose Mourinho. Fergie ga je vodio od 2003. do 2009. u Manchester Unitedu, a s Portugalcem surađuje posljednje dvije godine u Realu. Budući da su obojica među najuspješnijim nogometnim trenerima u povijesti, pitanje je u prijevodu značilo – tko ti je draži.

– Ne bi bilo pošteno odabrati ijednog od njih, to je kao da uspoređujete Ferrari i Porsche – rekao je Ronaldo za Sun.

– Obojica su jako dobra, imaju puno iskustva i vole pobjeđivati, ali pobjeđivati baš sve. Zato i jesu bili prvaci toliko puta.

Ronaldo je na škakljiva pitanja morao odgovarati uoči susreta njegova sadašnjeg i bivšeg kluba u osmini finala Lige prvaka. Bit će mu to prvi put otkako je napustio Manchester da igra protiv vragova.

– Manchester je još uvijek u mom srcu, volim ga jer su me tamo ljudi jako lijepo tretirali. Nikad neću zaboraviti United, ljude koji tamo rade, navijače...

O utakmici kaže sljedeće:

– Bit će mi to pravo zadovoljstvo. Naravno da će se oko mene stvoriti jako puno tenzija, no ne osjećam nikakav pritisak. To je samo utakmica protiv mog bivšeg kluba i ne idem u rat nego idem kući.

CR7 nije se kladio na pobjedu Reala.

– Priželjkivao sam da imamo takav ždrijeb i bio sam sretan kad smo izvukli United. Bit će to teška utakmica dvaju najvećih klubova na svijetu, a može završiti pobjedom i jednih i drugih. Šanse su nam 50-50  – zaključio je Ronaldo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije