pazi sine!

Ćiro kritizirao Štimca: Forma se gleda na treningu, a ne na utakmici

'29.05.2011., Cvjetni trg, Zagreb - Miroslav Ciro Blazevic srevsi kolegu na Cvjetnom trgu i primjetivsi fotoreportere nabacio je veliki osmjeh. Photo: Borna Filic/PIXSELL '
Borna Filić/Pixsell
16.08.2012.
u 11:10

Ne bismo smjeli dramatizirati, poraz je težak, ali uvjeren sam da u sljedeća tri tjedna Štimac može iskristalizirati najbolju jedanaestoricu, kaže Blažević.

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević, koji je kockasti sastav u kojem su nastupali i današnji članovi stručnog stožera Igor Štimac, Alen Bokšić i Krunoslav Jurčić, odveo do bronce na SP u Francuskoj 1998., u sinoćnjem je Dnevniku iznio kritike nakon poraza od Švicarske (2:4).

- Štimac je pogriješio u potrebi da što prije upozna formu stanovitih kandidata. Ja ću mu, kao njegov veliki pobornik reći, forma se gleda na treningu, a ne na utakmici. Ipak prezentiramo svoju zemlju, pristup je morao biti ozbiljniji - ustvrdio je Blažević te spustio loptu na zemlju:

- Ne bismo smjeli dramatizirati, poraz je težak, ali uvjeren sam da u sljedeća tri tjedna Štimac može iskristalizirati najbolju jedanaestoricu.

Iskusni trener prokomentirao je i neugodnu situaciju Luke Modrića.

- Ne znam koliko će Luka biti u stanju doći u natjecateljsku formu u sljedećih dvadesetak dana. Ako ne može igrati natjecateljske utakmice, moramo ga zaboraviti, bez obzira što se radi o našem najboljem igraču.

Za kraj je naglasio da ga je pogodilo što ga novi čelnici HNS-a nisu pozvali na Poljud na proslavu 100 godina Saveza.

- Zajebato pitanje, ali jako sam povrijeđen - zaključio je u svom stilu Ćiro.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije