VEGETA CROATIA OPEN

Čilić: Veselim se Umagu, napokon igram pred svojom publikom

'Croatia\'s Marin Cilic plays a forehand shot during his fourth round men\'s singles match against Britain\'s Andy Murray on day seven of the 2012 Wimbledon Championships tennis tournament at the All
'GLYN KIRK'
05.07.2012.
u 12:01

Marin Čilić prošle je godine igrao u finalu, a nada se da ga ove godine može i osvojiti

Umaški Vegeta Croatia Open smjestio se ove godine između dva Wimbledona. Tradicionalnog Grand Slam turnira, koji je ušao u drugi tjedan, i olimpijskog turnira, koji počinje 28. srpnja i koji će se također igrati na travi. Hoće li ta promjena trava-zemlja-trava smetati našem najboljem tenisaču Marinu Čiliću?

– Mislim da neće. Trebat će mi nekoliko dana da se prilagodim, ali vremena ima dovoljno. Prva četvorica nositelja slobodni su u prvom kolu, tako da ću ja prvi meč odigrati najranije u srijedu – kaže Čilić koji je u posljednjih devet utakmica skupio osam pobjeda.

– Veselim se igrama u Umagu jer će mi to ove godine biti jedini nastup pred domaćom publikom. U Davisovu kupu igrali smo u gostima, a na Zagreb Indoorsu nisam nastupio zbog ozljede – napomenuo je Marin, lanjski finalist tog turnira (pobjednik je bio Dolgopolov, koji također dolazi).

Čiliću je u Umagu sve izvrsno, ali ga jedan detalj najviše privlači:

– Užitak je igrati pred svojima navijačima. Prošle sam godine tu podršku iskoristio da dođem do finala, nadam se da ove godine mogu i više.

Hoće li doći i navijači iz Hercegovine?

– Bio sam okupiran nastupima u Wimbledonu, pa se nisam čuo sa svojima, ali sigurno će doći jedna veća skupina.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
13:25 05.07.2012.

mali si ti kilav za vrhunski tenis..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije