TRAGEDIJE

Četiri vozača mrtva na cestama BiH, među kojima i dječak (12)

\'policija_PIXSELL_Crn_060910\'
Arhiva VL
24.10.2010.
u 11:20

Nakon kraćeg zatišja, ponovno se nastavila crna vikend-serija tragičnih nesreća na cestama BiH

Nakon kraćeg zatišja, ponovno se nastavila crna vikend-serija tragičnih nesreća na cestama BiH. Ovoga put je za jednu noć poginulo četvero vozača, među kojima i 12-godišnjak na motociklu. U banjolučkoj Ulici manjačkih ustanika jučer oko 2 sata poginuo je Boško Ćurković (27) iz Banje Luke, koji je vozeći moped sletio s kolnika i na mjestu nesreće stradao. Uzrok nesreće je brzina neprilagođena uvjetima na cesti i umor. Naime, nakon cjelodnevnog rada na građevini, mladić se vozao po gradu i pri povratku kući silovito udario u rasvjetni stup. Na mjestu nesreće su ostali tragovi lokve krvi, koja je tek ukazivala o kakvom se stravičnom slučaju radilo.

Usmrtio biciklistkinju


Na području dobojske regije zabilježene su dvije smrti u prometu. Prvo je u mjestu Pelagićevo s ceste u kanal sletio mještanin Jovica Sakić (46), koji je mercedesom razvozio kruh. Kažu da je imao slabo srce. U drugom slučaju u Tesliću, vozač fiat brava Ž. J. (48) iz još nepoznatih razloga prešao je na drugu stranu ceste i usmrtio biciklistkinju Petru Vodnik (62).

Borba za dvojicu mladića

Također, liječnici se još bore za život dvojice mladića koji su teško ozlijeđeni u nesreći iz jučerašnje noći u okolini Bijeljine. Oko 1.25 sati u Gornjoj Čađavici s ceste je sletio peugeot 406, kojim je upravljao 18-godišnji S. Đ., a na mjestu suvozača je bio S. S. (21). Suvozač je prevezen u Urgentni centar u Beogradu na liječenje, dok je vozač zadržan na Kirurškom odjelu Opće bolnice „Sveti vračevi” u Bijeljini. Iz policije su tek potvrdili da je u tijeku istraga o uzrocima ove umalo kobne nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije