momčad od 2,2 mil. eura

Cernat otišao u Tursku, predsjednik Svaguša je odahnuo

Florian Cernat
Marko Lukunić
27.06.2010.
u 15:19

Florin Cernat, rumunjski internacionalac, napustio je pripreme Hajduka u Sloveniji, vratio se u Split i kreće prema Turskoj.

Cernat bi u Carigradu trebao dogovoriti prijelaz u novog prvoligaša Karabukspor u kojem je odnedavno još jedan hajdukovac, pričuvni vratar Vjeko Tomić, a i Anthony Šerić je još uvijek u kombinacijama za isti klub.

Turci Cernatu nude dvogodišnji ugovor, uvjeti su nešto bolji nego što ih ima u Hajduku. Čim je Cernat otišao iz Slovenije odahnuo je predsjednik Joško Svaguša. Jer, odlazak Rumunja je ključni u njegovo planu “momčad od 2,2 milijuna eura”.

Naime, Cernatova godišnja primanja su preko 400 tisuća eura i taj novac je u svim poljudskim financijskim kombinacijama preveliki balast. Zato Svaguša pozove turu pića kad god se spomene Miki Rapaić. Slavni Hajdukov nogometaš, koji je u Turskoj izuzetno cijenjen, polako, ali sigurno ulazi u menadžerske vode i odrađuje posao s Cernatom.

Sudjelovao je Rapaić u transferu Gabrića u Trabzonspor, riješio je i Tomićev odlazak u Karabukspor.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije