SLAVNO IME

Buvač zove Ibrahimovića u reprezentaciju Republike Srpske

zlatan ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
20.08.2013.
u 17:39

Novoizabrani izbornik nogometne reprezentacije Republike Srpske želi Ibrahimovića za prijateljski ogled s reprezentacijom Srbije

Željko Buvač, pomoćni trener Borussije Dortmund i novoizabrani izbornik nogometne reprezentacije Republike Srpske, rekao je da će za prijateljski ogled s reprezentacijom Srbije u svoju ekipu pozvati i Zlatana Ibrahimovića, švedskog reprezentativca bošnjačko-hrvatskog podrijetla koji trenutno igra za PSG.

- Zna se tko je Ibrahimović u svijetu nogometa i bit će u našim planovima ako ne bude imao obaveza u selekciji Švedske. Na početku ćemo napraviti prošireni popis sa svim imenima nogometaša koji su s naših prostora a izgradili su karijere u inozemstvu. Naš plan je da u reprezentaciji Republike Srpske nastupaju velike zvijezde, afirmirani igrači i talenti koji se tek trebaju dokazati, kako iz inozemstva, tako i iz domaćih liga - rekao je Buvač za Blicsport.rs.

Buvač planira pozvati i Marka Marina, nogometaša rođenog u Bosanskoj Gradišci koji je već igrao za Njemačku. Marin je vezni igrač Chelsea, a trenutno je na posudbi u Sevilli.

- Na njega najozbiljnije računamo. Mislim da nam ide u prilog i činjenica da trenutno nije u planovima kod izbornika Njemačke Joachima Löwa - rekao je Buvač, dugogodišnji igrač banjalučkog Borca.

Prijateljska utakmica sa Srbijom trebala bi se igrati ove jeseni u Banjoj Luci.

>> Srbi složili reprezentaciju Republike Srpske s Ćorlukom!

>> Ćiro: Želim voditi reprezentaciju Republike Srpske!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije